Algemene voorwaarden

Bezorgkosten

De verzendkosten zijn €4,95 binnen Nederland en €6,95 bij bestellingen binnen België en Duitsland. Dit is een kleine bijdrage aan de verzending en het verpakkingsmateriaal. 

Levering door bezorgdienst

De bestellingen worden via PostNL afgehandeld. Orders voor 14:00 besteld, worden de volgende werkdag nog bezorgd. Dit is enkel als er geen vertraging oploopt door PostNL. Mocht er vertraging vanuit ByTjinali komen, wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld. Je kunt je bestelling laten bezorgen op een gewenst adres maar ook middels een afhaalpunt. Indien het pakket niet opgehaald wordt bij het ophaalpunt, wordt het teruggestuurd naar het ByTjinali kantoor. Bij het verlies van de pakketten, wordt ByTjinali niet aansprakelijk gesteld. 

Retourneren 

Retourneren of ruilen van je (online) bestelling kan binnen 14 dagen na aankoop met de aangehechte labels. Bekijk 'Shipping and Returns' voor de gewenste stappen.

 

Bedenktijd

Ongedragen artikelen kun je (met de aangehechte labels) binnen 14 dagen retourneren via PostNL met het retourformulier. Dit geldt niet afgeprijsde artikelen. Echter zijn de retourkosten wel voor de klant zelf. 

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van kennelijke vergissingen of kennelijke fouten.

Kleuren

Het is mogelijk dat de kleuren die worden weergegeven niet exact overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren van het artikel. Dit is afhankelijk van de instellingen van je computer en/of beeldscherm.

Klachten

Als je klachten hebt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Je ontvangt van ons binnen een werkdag (hooguit twee) antwoord. Het is mogelijk dat wij iets langer nodig hebben om antwoord te geven op je klacht, maar dan brengen wij jou daarvan op de hoogte.

 

Identiteit

ByTjinali

Nieuwe Hoogstraat 11
1011 HC
Amsterdam

E-mail: infobytjinali@gmail.com

KvK-nummer:

83976450

BTW-nummer: 

NL003898236B73